Flyttips

Flytta är något som man som bekant behöver göra ibland. Även om det ofta är ganska roligt att flytta eftersom man kommer till en ny bostad så innebär också en flytt en hel del jobb. Just därför kommer här några små flyttips som förhoppningsvis kan vara till lite hjälp.

Börja packa i tid

För att det inte skall bli alltför stressigt de sista dagarna är det bra om man redan ett par veckor innan flytten sätter igång och börjar packa eftersom detta alltid tar betydligt längre tid än man tror. Ett bra tips är också att se till att tillräckligt med flyttlådor eftersom man ofta har betydligt mer grejer än man tror.

Städning

Något annat som också är ganska omfattande vid en flytt är städningen. Även här är ett bra tips att börja i god tid och göra så mycket det bara går innan själva flyttdagen. Framför allt kök och badrum är två utrymmen som ofta kräver ganska mycket tid vid en flyttstädning.

Flytten

Huruvida man skall använda sig av flyttfirma eller flytta på egen hand är givetvis upp till en själv. I bägge fallen kan det dock vara bra att vara ute i god tid och boka antingen flyttfirma eller flyttbil, framför allt om man skall flytta vid ett månadsskifte.

Comments are closed.