Tjänsteauktioner

Att fixa med städning efter man har packat och tömt sitt hus eller lägenhet är kanske inte det man längtar efter. Man sliter rätt hårt med att bära och frakta alla kartonger och möbler till sin nya bostadsadress.

Dags att flyttaDe flesta har en erfarenhet av att flytta och det tar på krafterna att flytta. Främst om man gör allt själv, packar ner porslin, serviser och blomvaser i flyttkartonger. Plus allt annat som ska packas och bäras. Möbler som ska bäras och fraktas till nästa boende. Och när man tömt allt så ska man städa ur så det blir rent och snyggt. Som tur är har Bidlay kommit med en auktioner på olika tjänster, bland annat flyttstädning. Det går till på så sätt att du först registrerar dig som användare på sidan. Sedan skriver in vilken typ av flyttstädning du önskar, hur stor lägenhet eller hus du har som du vill ha flyttstädat. Då kan företag som erbjuder denna tjänst gå in och skicka offerter till dig och du får välja den som du tycker passar dig bäst. Du kan även kolla upp om någon erbjuder flyttstädning och välja därifrån.

Med hjälp av tjänsteauktionen så kan du få välja de som erbjuder bäst pris på din flyttstädning och när du accepterar offerten så är den bindande och affären kommer att genomföras så länge företaget som vunnit auktionen är seriös och sköter sig. Det finns en kvalitetssäkrar alla företag som registrerar sig på Bidlay genom att kolla om de har F-skattsedel och registrerade för moms. Det gör också en kontroll hos kronofogden så inte företaget har skulder där.

Comments are closed.